Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Zoekfilters

Mijn filters

Alles deselecteren
Bedrijfsvoertuig
Master

land

categorie

datum van eerste inschrijving

kilometerstand

merk

model

vermogen van de HP motor

prijs in Euro Exclusief BTW

eur

eur

Bodybuilder

Locatie

km

GEAVANCEERDE FILTERS

Uitrusting

extra remmen

Asposities

bruto voertuiggewicht (t)

hoogte van het chassis

utwp.search.list.dealer.label

Energy Type

emissieniveau

cabine

cabinekleur

aanbieding


GEBRUIKTE RENAULT TRUCKS MASTER: BLADER DOOR ONS BESCHIKBARE AANBOD TWEEDEHANDS BEDRIJFSVOERTUIGEN

De Renault Trucks Master biedt een hoog laadvermogen, een ruim interieur en een ontwerp dat het makkelijker maakt om grote objecten te laden. De Master is dan ook een veilige keuze als u op zoek bent naar een professioneel bedrijfsvoertuig. Kies uw gebruikte Renault Trucks Master in ons netwerk van gebruikte trucks, voor een hogere productiviteit en winstgevendheid.

120 zoekresultaat/-resultaten

Renault Trucks Master: een bedrijfsvoertuig dat geschikt is voor iedere sector

Binnen het Renault Trucks voertuiggamma gericht op het transporteren van allerlei soorten materialen, gereedschappen en producten, steekt de Renault Master er met kop en schouders bovenuit: hij is er in veel verschillende uitvoeringen, om aan de verschillende eisen (en behoeften) van professionals te voldoen. Zo heeft de Renault Trucks Master 150 andere eigenschappen dan de Renault Trucks Master 163, die op zijn beurt weer anders is dan de Renault Trucks Master 165, etc. Een ding hebben ze echter wel allemaal gemeenschappelijk en dat is dat ze geschikt zijn voor professionele doeleinden, ongeacht de sector. Gesloten bestelwagens met enkele of dubbele cabine, enkel of dubbel chassis, platformcabine, etc.: de Renault Trucks Master past zich aan aan alle professionele activiteiten.

Gesloten bestelwagen, kipper, hoogwerker, etc.: de Renault Trucks Master is er in vele vormen

Een snelle blik op onze catalogus met gebruikte Renault Trucks Master-voertuigen is genoeg om te zien hoe speciaal dit model is. Het voertuig is gericht op het transport van materiaal, gereedschappen en producten en is beschikbaar als licht bedrijfsvoertuig of gesloten bestelwagen, met een kantelbak, een hoogwerker, etc. Wij hebben een ruime selectie aan tweedehands Renault Trucks Master 165, Renault Trucks Master 136, Renault Trucks Master 170, Renault Trucks Master 130, etc. Zoek het model dat het best past bij uw behoeften en activiteiten. Voor wat betreft hun motor, is er een groot keuzeaanbod van Diesel Euro 6-motoren met 130 tot 180 pk, tot elektrische motoren van 57 kW.

Renault Trucks Master: geschikt voor verschillende soorten wegdek

Flexibiliteit is (samen met laadgemak) het belangrijkste sterke punt van onze Renault Trucks Master. Voorzien van vierseizoenenbanden (afhankelijk van het voertuig) en beschikbaar met een powertrain aan de voorzijde, een powertrain aan de achterzijde en 4-wielaandrijving, kan de Renault Trucks Master elk terrein met het grootste gemak aan. Onze gebruikte Renault Trucks Master-voertuigen zijn perfect te gebruiken op ieder wegdek en zijn geschikt voor wegen en paden die moeilijker begaanbaar zijn, dankzij hun optimale wegligging. In het voertuig is een elektrisch wegbeheersysteem ingebouwd, zodat het op ieder terrein inzetbaar is (zand, modder, sneeuw, etc.) zonder grip te verliezen of in te boeten op prestaties. Het systeem voor elektrisch stabiliteitscontrole (ESC) helpt het voertuig op koers te blijven op een standaard wegdek, en te reageren op kritieke situaties zonder het risico te lopen dat het voertuig kantelt. De parkeersensoren aan voor- en achterzijde maken het veel eenvoudiger om obstakels te detecteren, of het nu in een open of in een stedelijke omgeving is. Andere technologieën, zoals de hulp bij zijwind (om te voorkomen dat het voertuig verplaatst wordt door de wind) of dodehoekwaarschuwing, vergroten de veiligheid van het voertuig.

Renault Trucks Master: een voertuig dat ontwikkeld is om laden eenvoudiger te maken

Met de grote zij- en achterdeuren en het ruime interieur wordt laden met de Renault Trucks Master een stuk eenvoudiger. Het voertuig heeft binnen zijn categorie een van de grootste laadvermogens, waardoor het een geliefd model is voor bedrijven die op zoek zijn naar een handig voertuig.

Renault Trucks Master RED edition om uw werk nog gemakkelijker te maken

In 2019 kwam Renault Trucks met een nieuwe en exclusieve uitvoering van de zo geliefde Master: de Renault Trucks Master Red Edition. Beschikbaar als gesloten bestelwagen, chassis-cabine en platformcabine, heeft de Renault Trucks Master Red Edition standaard een 385 Nm Euro 6 d-temp motor met 150 pk. Als we naar het ontwerp kijken, geeft de chromen grill een vleugje elegantie zonder de robuustheid van het voertuig aan te tasten. Het effect van de led-verlichting wordt hierdoor perfect versterkt. Van binnen heeft de Master Red Edition heel wat aantrekkelijke eigenschappen:

 • Stoffen stoelbekleding in carbonlook;
 • Chromen inzetstukken op de luchtmonden en de knoppen van de airco;
 • Een nieuwe schakelpook in zwart en chroom;
 • Een uitneembare tablet;
 • Geoptimaliseerde opbergruimtes, met een lade in het dashboard;
 • Een uitgebreid scala aan uitrustingen voor het comfort en de veiligheid van de chauffeur: cruisecontrol en snelheidsbegrenzer, automatische verlichting, automatische ruitenwissers, etc.
 • Een overvloed aan andere optionele uitrustingen: AEBS actief noodremsysteem, parkeerhulp, Medianav 4 multimediasysteem met een 7-inch aanraakscherm, etc.

Waarom kiezen voor een gebruikte Renault Trucks Master?

Vertrouwen op het Used Trucks-netwerk van Renault Trucks voor de aanschaf van uw tweedehands Renault Trucks Master betekent kiezen voor:

 • Een hoogwaardig netwerk dat een groot aanbod aan tweedehands modellen van Franse makelij biedt om aan al uw verwachtingen en eisen te voldoen;
 • Een voertuig dat geïnspecteerd (op 200 controlepunten) en vernieuwd (compatibele technologieën) werd alvorens het op de tweedehands markt verkocht werd;
 • Ondersteuning op maat van begin tot eind: hulp om voor u het beste bedrijfsvoertuig te kiezen, informatie over de prestaties en eigenschappen van de Renault Master, details over beschikbare opties, hulp bij het personaliseren van het voertuig, etc.;
 • Service voor een soepele transactie: financieringsoplossingen, talloze verkooppunten en servicewerkplaatsen van Renault Trucks in heel Frankrijk en Europa;
 • Ondersteuning en pechhulpverlening die altijd beschikbaar is, om hulp te bieden bij onverwachte gebeurtenissen die uw activiteiten kunnen vertragen en uw productiviteit in het gedrang kunnen brengen.

Als u graag een gebruikte Renault Master aanschaft, kijk dan zeker eens naar het Used Trucks-netwerk van Renault Trucks!