Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Zoekfilters

Mijn filters

Alles deselecteren
Bedrijfsvoertuig

land

categorie

datum van eerste inschrijving

kilometerstand

merk

model

vermogen van de HP motor

prijs in Euro Exclusief BTW

eur

eur

Bodybuilder

Locatie

km

GEAVANCEERDE FILTERS

Uitrusting

extra remmen

Asposities

bruto voertuiggewicht (t)

hoogte van het chassis

utwp.search.list.dealer.label

Energy Type

emissieniveau

cabine

cabinekleur

aanbieding


VIND UW RENAULT TRUCKS LICHTE BEDRIJFSWAGEN

We bieden gebruikte lichte bedrijfswagens voor al uw activiteiten (bouw, koeltransport, koeriersdienst, food truck, kindervervoer, automonteur, loodgieter, aannemer, tegelzetter). Ons serviceaanbod is aangepast aan uw gebruikte bedrijfswagen om uw winstgevendheid te optimaliseren, het rendement van uw investering op de lange termijn te garanderen of de bedrijfstijd te maximaliseren. Ze zijn te tien in onze Used Trucks by Renault Trucks-centra en -afdelingen en op used-renault-trucks.com

215 zoekresultaat/-resultaten

Vind uw gebruikte bedrijfsvoertuig

Als u voor uw zakelijke activiteit een bedrijfsvoertuig nodig hebt, vindt u op onze website het occasionaanbod voor zowel Renault Master als Maxity. In deze twee voertuigen, uitblinkers in de markt voor bedrijfsvoertuigen, zijn groot laadvolume, een hoog netto laadvermogen en geringe buitenafmetingen gecombineerd. Ze worden vaak gebruikt voor ritten in stedelijke zones en ook in de binnenstad, daarom is het belangrijk dat ze zich behendig een weg kunnen banen in druk verkeer en op smalle rijbanen. Ze moeten aan al uw wensen kunnen voldoen, wat uw bedrijfsactiviteit ook is: gebruik op bouwplaatsen, gekoelde bestelwagen, bestelbus, voor horeca-activiteiten of vervoer van kinderen, als bestelwagen voor gebruik door een elektricien, loodgieter, metselaar of dakdekker.

 

Met de Renault Master kunt u bijvoorbeeld een lading tot 5 europallets of 17 kubieke meter vervoeren, met een netto laadvermogen tot 2332 kilo. De grote verscheidenheid van deze serie, van 3,3 ton tot 7,5 ton, vindt u ook terug in het occasionaanbod op de website. Dankzij onze selectiefunctie op basis van meerdere criteria kunt u de advertenties voor de Renault Master filteren op basis van uw wensen en dus de configuratie (chassis-cabine, bestelbus…), het bouwjaar en de kilometerstand.

 

De gebruikte bedrijfswagens die vermeld zijn op het platform Used Trucks by Renault Trucks genieten dezelfde nauwgezette aandacht als trekkers of zware trucks. Het doel is om uw aankoop zeker te stellen en te zorgen dat perfecte betrouwbaarheid is gegarandeerd.

 

Onthoud dat onze experts een uitgebreide controle uitvoeren voordat een gebruikte bedrijfswagen op de website wordt aangeboden. En als blijkt dat een reparatie of de vervanging van een onderdeel nodig is, worden daarbij uitsluitend originele onderdelen van Renault Trucks gebruikt. En ten slotte volgen wij uiterst nauwgezet alle protocollen en normen die door de fabrikant volgens de onderhoudsintervallen zijn opgelegd.

 

Koop uw gebruikte bedrijfsauto in alle vertrouwen

Als u Used Trucks by Renault Trucks bezoekt om uw gebruikte bedrijfsvoertuig te vinden, profiteert u van services op maat naargelang uw wensen en profiteert u van dezelfde services waarop zware trucks kunnen rekenen. U geniet dan 24 uur per dag en 7 dagen per week pechhulp onderweg, voor ondersteuning waar u zich ook met uw voertuig in Europa bevindt. Voor onderhoud en service van uw voertuig garandeert de dichtheid van het Renault Trucks-netwerk, met liefst 1100 onderhoudslocaties in Europa, dat er altijd een onderhoudspunt te vinden is nabij de plek waar u actief bent. Daar wordt uw bijgestaan ongeacht de duur van uw oponthoud van uw gebruikte voertuig.

 

Vanaf het eerste contact bij de overhandiging van de sleutels staan onze experts klaar om u te adviseren. Zij kunnen u helpen om uw voertuig te personaliseren en om oplossingen voor te stellen voor financiering, verzekering en verlaging van het brandstofverbruik, zodat uw aanschaf zo goed mogelijk rendeert. Bovendien kan uw adviseur ook ondersteuning bieden bij de personalisatie van uw bedrijfsvoertuig als daarvoor een ombouw nodig is, of montage van accessoires voor exacte aanpassing aan de activiteit die u voor het voertuig in petto heeft. Op deze manier vindt u beslist het voertuig dat u nodig hebt, dankzij de adviezen van een in bedrijfswagens gespecialiseerde medewerker die op de hoogte is met uw bedrijfsactiviteit en uw vereisten.

 

Gebruikte bedrijfswagens voorzien van de nieuwste technologie

De Renault Master en Maxity beschikken over de nieuwste technologieën voor verlaging van het brandstofverbruik en meer comfort voor de chauffeur. Zo zijn de nieuwste Renault Masters voorzien van een geautomatiseerde versnellingsbak met schakelondersteuning. Dit beperkt het brandstofverbruik aanzienlijk en zorgt dat de chauffeur zich uitsluitend op zijn rit hoeft te concentreren. De versnellingsbak kan worden gekoppeld aan een Stop & Start-systeem dat bij stilstand de motor uitschakelt en zo nodeloos brandstofverbruik vermijdt. Bij de Euro 6-motoren van de Renault Master staat voorop dat zij voldoen aan de milieunormen en commerciële vereisten.