Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

USED TRUCKS BY RENAULT TRUCKS

WAAROM KIEZEN VOOR USED TRUCKS BY RENAULT TRUCKS?

Wie kiest voor USED TRUCKS BY RENAULT TRUCKS, koopt meer dan een gebruikte truck.

Used Trucks by Renault Trucks zet alles op alles voor de beste ervaring met een tweedehands truck van de selectie van de truck tot de aflevering van het voertuig.

USED TRUCKS BY RENAULT TRUCKS zet zich in voor uw succes.

MORE THAN A USED TRUCK

KWALITEIT

FABRIEKSNORMEN: Op grond van de documentatie van de fabrikant garanderen wij de herkomst, de leeftijd en de kilometerstand van uw truck. Wij kijken ieder voertuig na op 200 controlepunten waaronder technische en esthetische elementen zonder concessies te doen aan kwaliteit. We vernieuwen ze met originele onderdelen en we passen de processen en normen van de fabrikant strikt toe.

FABRIEKSNORMEN
FABRIEKSGARANTIE

FABRIEKSGARANTIE: Met het Selection-label geven wij een garantie op de belangrijkste onderdelen (aandrijflijn + nabehandelingssysteem) van uw voertuig tot 2 jaar of 320.000 km. U geniet tevens een garantie van 2 jaar op ieder reserveonderdeel dat bij onze dealervestiging gemonteerd wordt. Het garantiebeheer is volledig geïntegreerd in de systemen van Renault Trucks.

OPLOSSING OP MAAT

RUIME KEUZE: Wij bieden u toegang tot een ruime keuze aan voertuigen, waaronder een aantal unieke aanbiedingen op maat van onze Used Trucks Factory afgestemd op uw gebruik. Onze technici hebben tweedehands voertuigen op maat ontworpen, geselecteerd, gecontroleerd, geprepareerd en gecertificeerd in de Renault Trucks Factory. Wij bieden u een ruim aanbod aan accessoires voor het optimaliseren van uw prestaties, de veiligheid, het comfort voor de chauffeur en meer!

RUIME KEUZE
DIENSTEN MET TOEGEVOEGDE WAARDE

DIENSTEN MET TOEGEVOEGDE WAARDE: Wij bieden verschillende diensten waarmee u uw winst kunt optimaliseren en uw investering op de lange termijn rendabel kunt maken. Wij informeren u over het brandstofverbruik en bieden diensten waarmee u concreet brandstof kunt besparen. Wij leveren financiële diensten en verzekeringen op maat voor uw bedrijf, en zorgen ervoor dat u snel op weg kunt met uw tweedehands truck. Onze onderhouds- en reparatiecontracten zijn zo ontworpen dat u er geen omkijken meer naar heeft.

VERTROUWEN

VERTROUWENSBAND: Wij kennen u en wij kennen uw bedrijf. Wij bieden u de juiste oplossing en helpen u uw bedrijf te runnen. Wij dragen zorg voor u en uw voertuig, waar en wanneer dan ook, met onze 24-uursservice. Wij zetten ons in voor uw succes en stellen u nooit teleur.

VERTROUWENSBAND
PROFESSIONALS

PROFESSIONALS: Het netwerk van Renault Trucks bestaat uit opgeleide professionals die beschikken over geavanceerde materialen om u de juiste en efficiënte ondersteuning te bieden. Wij herkennen uw voertuig in een van onze 1100 servicepunten aan de gedetailleerde specificaties en zien ook mogelijke upgrades, ombouwwerkzaamheden of garantie.