Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Renault Trucks P-Road

De veelzijdige bakwagen speciaal voor uw bedrijf

Renault Trucks T P-Road is een unieke en veelzijdige bakwagen, ontwikkeld uit een gebruikte truck dankzij alle beschikbare opties en uitrustingen op maat.
Ons gespecialiseerde ombouwcentrum in de fabriek in Bourg-en-Bresse bouwt gebruikte trucks om tot P Road-bakwagens. Onze specialisten gebruiken nieuwe frames en bijbehorende verbindingen op de basistrekker en voeren de benodigde aanpassingen uit om het voertuig te laten voldoen aan de technische eisen van diens nieuwe gebruiksdoel. Voor Used Trucks worden dezelfde productienormen in acht genomen als voor nieuwe trucks, met het oog op een maximale kwaliteit en robuustheid.
U kunt uw Renault Trucks T P-Road naar wens aanpassen en heel wat opties toevoegen: zoals een opbouw, cabine op maat of een trekhaak. Maar u kunt ook een van onze startklare trucks kiezen. Renault Trucks T P-Road is een veelzijdige partner voor uw dagelijkse activiteiten, dus grijp uw kans.
Uw voertuig is bekend in al onze 1.100 servicepunten, met alle specificaties, waaronder mogelijke upgrades en aanpassingen. Waar u ook bent, u kunt rekenen op ons professionele dealernetwerk om u op weg te houden!

 

RANGE T P-ROAD

 • 1.    Bakwagen T-gamma, EURO 6
 • 2.    4X2 STANDAARD configuratie, 11L & 13L
 • 3.    Wielbasis op maat (5600, 6000, 6500)
 • 4.    Nieuwe frames en dwarsbalken
 • 5.    Maximale achteroverbouw

 

EEN PRODUCT OP MAAT, AANGEPAST AAN IEDERS ACTIVITEITEN:

 • Carrosserievorm op maat (koeltransport, gesloten bakwagen, schuifzeilen aan de zijkant, etc.)
 • Cabine op maat (rijschool, standaard, vuilniswagen)
 • Trekhaak
 • Tank < 400 l
 • Locatie laadklep
 • Reservewiel op achteroverbouw
 • Gereedschapskist
   
RANGE T P-ROAD

Robuustheid

Renault Trucks T P-Road wordt geselecteerd, geïnspecteerd en omgebouwd in de fabriek van Renault Trucks: nieuwe frames, nieuwe verbindingen, maximale achteroverbouw. De aanpassingen die in onze fabriek uitgevoerd worden, staan garant voor de kwaliteit en robuustheid van Renault Trucks T P-Road. Een truck die u nooit in de steek laat.
De Renault Trucks T P-Road is een gehomologeerd voertuig met fabrieksgarantie op de aandrijflijn.

Configuratie op maat, speciaal voor uw bedrijfsactiviteiten

Met Renault Trucks T P-Road biedt Renault Trucks veelzijdige voertuigen die direct beschikbaar zijn: transport in de stad of regio, containers, goederenvervoer, staal- en houtindustrie, maar ook zware industrie. U kunt een Renault Trucks T P-Road configureren met opties op maat om aan alle behoeften van uw bedrijf te voldoen: wielbasis 5600/6000/6500, nieuwe brandstoftanks D560 540L & Adblue-tanks D560 68L, verhuiswagenconfiguratie, koelwagen, palletbakwagen 21/19 of rijschoolconfiguratie.

Beschikbaarheid en nabijheid

Waar uw ook bent, uw Renault Trucks-dealer heeft toegang tot de grootste voorraad tweedehandsvoertuigen in Europa.
Iedere Renault Trucks T P-Road werd grondig geïnspecteerd aan de hand van een lijst met 200 controlepunten conform de normen en processen van de fabrikant alvorens omgebouwd te worden in de fabriek.
Uw tweedehandsvoertuig wordt herkend binnen het dealernetwerk van Renault Trucks. 
Ze zijn op de hoogte van alle updates, eerdere wijzigingen en reparaties. In ieder dealerbedrijf staan specialisten tot uw dienst, met geavanceerde apparatuur speciaal voor uw voertuig. Zij gebruiken alleen originele onderdelen en helpen u bij uw dagelijkse activiteiten.