Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Zoekfilters

Mijn filters

Alles deselecteren
Bedrijfsvoertuig

land

categorie

datum van eerste inschrijving

kilometerstand

merk

model

vermogen van de HP motor

prijs in Euro Exclusief BTW

eur

eur

Bodybuilder

Locatie

km

GEAVANCEERDE FILTERS

Uitrusting

extra remmen

Asposities

bruto voertuiggewicht (t)

hoogte van het chassis

utwp.search.list.dealer.label

Energy Type

emissieniveau

cabine

cabinekleur

aanbieding


VIND UW RENAULT TRUCKS LICHTE BEDRIJFSWAGEN

We bieden gebruikte lichte bedrijfswagens voor al uw activiteiten (bouw, koeltransport, koeriersdienst, food truck, kindervervoer, automonteur, loodgieter, aannemer, tegelzetter). Ons serviceaanbod is aangepast aan uw gebruikte bedrijfswagen om uw winstgevendheid te optimaliseren, het rendement van uw investering op de lange termijn te garanderen of de bedrijfstijd te maximaliseren. Ze zijn te tien in onze Used Trucks by Renault Trucks-centra en -afdelingen en op used-renault-trucks.com

216 zoekresultaat/-resultaten

Vind uw gebruikte bedrijfsvoertuig

Als u voor uw zakelijke activiteit een bedrijfsvoertuig nodig hebt, vindt u op onze website het occasionaanbod voor zowel Renault Master als Maxity. In deze twee voertuigen, uitblinkers in de markt voor bedrijfsvoertuigen, zijn groot laadvolume, een hoog netto laadvermogen en geringe buitenafmetingen gecombineerd. Ze worden vaak gebruikt voor ritten in stedelijke zones en ook in de binnenstad, daarom is het belangrijk dat ze zich behendig een weg kunnen banen in druk verkeer en op smalle rijbanen. Ze moeten aan al uw wensen kunnen voldoen, wat uw bedrijfsactiviteit ook is: gebruik op bouwplaatsen, gekoelde bestelwagen, bestelbus, voor horeca-activiteiten of vervoer van kinderen, als bestelwagen voor gebruik door een elektricien, loodgieter, metselaar of dakdekker.

Met de Renault Master kunt u bijvoorbeeld een lading tot 5 europallets of 17 kubieke meter vervoeren, met een netto laadvermogen tot 2332 kilo. De grote verscheidenheid van deze serie, van 3,3 ton tot 7,5 ton, vindt u ook terug in het occasionaanbod op de website. Dankzij onze selectiefunctie op basis van meerdere criteria kunt u de advertenties voor de Renault Master filteren op basis van uw wensen en dus de configuratie (chassis-cabine, bestelbus…), het bouwjaar en de kilometerstand.

De gebruikte bedrijfswagens die vermeld zijn op het platform Used Trucks by Renault Trucks genieten dezelfde nauwgezette aandacht als trekkers of zware trucks. Het doel is om uw aankoop zeker te stellen en te zorgen dat perfecte betrouwbaarheid is gegarandeerd.

Onthoud dat onze experts een uitgebreide controle uitvoeren voordat een gebruikte bedrijfswagen op de website wordt aangeboden. En als blijkt dat een reparatie of de vervanging van een onderdeel nodig is, worden daarbij uitsluitend originele onderdelen van Renault Trucks gebruikt. En ten slotte volgen wij uiterst nauwgezet alle protocollen en normen die door de fabrikant volgens de onderhoudsintervallen zijn opgelegd.

 

Koop uw gebruikte bedrijfsauto in alle vertrouwen

Als u Used Trucks by Renault Trucks bezoekt om uw gebruikte bedrijfsvoertuig te vinden, profiteert u van services op maat naargelang uw wensen en profiteert u van dezelfde services waarop zware trucks kunnen rekenen. U geniet dan 24 uur per dag en 7 dagen per week pechhulp onderweg, voor ondersteuning waar u zich ook met uw voertuig in Europa bevindt. Voor onderhoud en service van uw voertuig garandeert de dichtheid van het Renault Trucks-netwerk, met liefst 1100 onderhoudslocaties in Europa, dat er altijd een onderhoudspunt te vinden is nabij de plek waar u actief bent. Daar wordt uw bijgestaan ongeacht de duur van uw oponthoud van uw gebruikte voertuig.

Vanaf het eerste contact bij de overhandiging van de sleutels staan onze experts klaar om u te adviseren. Zij kunnen u helpen om uw voertuig te personaliseren en om oplossingen voor te stellen voor financiering, verzekering en verlaging van het brandstofverbruik, zodat uw aanschaf zo goed mogelijk rendeert. Bovendien kan uw adviseur ook ondersteuning bieden bij de personalisatie van uw bedrijfsvoertuig als daarvoor een ombouw nodig is, of montage van accessoires voor exacte aanpassing aan de activiteit die u voor het voertuig in petto heeft. Op deze manier vindt u beslist het voertuig dat u nodig hebt, dankzij de adviezen van een in bedrijfswagens gespecialiseerde medewerker die op de hoogte is met uw bedrijfsactiviteit en uw vereisten.

 

Gebruikte bedrijfswagens voorzien van de nieuwste technologie

De Renault Master en Maxity beschikken over de nieuwste technologieën voor verlaging van het brandstofverbruik en meer comfort voor de chauffeur. Zo zijn de nieuwste Renault Masters voorzien van een geautomatiseerde versnellingsbak met schakelondersteuning. Dit beperkt het brandstofverbruik aanzienlijk en zorgt dat de chauffeur zich uitsluitend op zijn rit hoeft te concentreren. De versnellingsbak kan worden gekoppeld aan een Stop & Start-systeem dat bij stilstand de motor uitschakelt en zo nodeloos brandstofverbruik vermijdt. Bij de Euro 6-motoren van de Renault Master staat voorop dat zij voldoen aan de milieunormen en commerciële vereisten.

 

Waarom hoeft er voor sommige bestelwagens geen btw te worden betaald?

De meeste bestelwagens die voor commerciële toepassingen worden aangekocht, zijn onderworpen aan het betalen van de belasting op de toegevoegde waarde, of btw. Op sommige gebruikte bestelwagens wordt deze heffing echter niet toegepast, om verschillende redenen. Terwijl nieuwe voertuigen in het VK bijna altijd BTW-plichtig zijn, is de toepassing van de belasting bij de verkoop van een gebruikt voertuig afhankelijk van de verkoper. Als de verkoper een BTW-plichtig bedrijf is, zullen de standaard BTW-tarieven vermoedelijk van toepassing zijn. Particulieren en bedrijven die niet BTW-plichtig zijn, hebben doorgaans echter geen btw aan te rekenen bij de verkoop van een licht bedrijfsvoertuig, ook niet als dit voor commerciële doeleinden is bestemd. Het standaard BTW-tarief in het VK bedraagt 20%, maar er zijn ook verlaagde tarieven van 5% en het nultarief. Geen btw of het nultarief is in bijzondere omstandigheden van toepassing op commerciële bestelwagens ter ondersteuning van kleine bedrijven die onder een bepaalde btw-drempel vallen en daardoor in aanmerking komen voor een vrijstelling.

Hoeveel trekvermogen heeft de Renault Trucks Master in kipperuitvoering?

De Renault Trucks Master met kipper heeft een maximaal toegestaan laadvermogen (of gecombineerde bruto- of treingewicht) van 6 ton. Met een gewicht van 2,9 ton voor de carrosserie, de inzittenden, de lading van de kipper en de kipper zelf, beschikt de Renault Trucks Master in kipperuitvoering over een operationeel trekkracht van 3,1 ton. De serie Renault Trucks Master onderscheidt zich door zijn polyvalentie en inzetbaarheid in vele sectoren, het uitzonderlijk comfortabele interieur met talrijke configuraties en het grootste nuttig laadvermogen van alle voertuigen in zijn categorie. Met de kipperconfiguratie kan bij elke opdracht tijd en moeite worden bespaard door omvangrijke laad- en losprocessen voor diverse sectoren te faciliteren in een terreinwagen. Met een bijkomend trekvermogen van 3000 kg is de Renault Trucks Master met kipper in staat om nog grotere ladingen aan te kunnen, waardoor hij zich perfect leent voor bouw-, landbouw- en afvaltoepassingen. Ontdek de gebruikte lichte bedrijfsvoertuigen van Renault Trucks om Renault Trucks Master met kippers bij u in de buurt te vinden.

Is de Renault Trucks Trafic betrouwbaar?

Zoals alle voertuigen van Renault Trucks is ook de Renault Trucks Trafic gebouwd met de sterkste materialen en uitvoerig getest om betrouwbare prestaties en duurzaamheid op lange termijn te kunnen garanderen. De Renault Trucks Trafic, befaamd om zijn praktische vormgeving, veelzijdigheid en gebruiksgemak, is wereldwijd één van de meest populaire bestelwagens van particulieren en bedrijfseigenaren uit verschillende sectoren. Door zijn veelzijdigheid, brandstofefficiëntie en comfort is de Renault Trucks Trafic de ideale transportoplossing voor zowel stedelijke als regionale leveringen. De Renault Trucks Trafic is ontworpen met betrouwbaarheid en meerdere levenscycli in gedachten. Zowel nieuwe als gebruikte Renault Trucks Trafic-modellen worden voortdurend positief beoordeeld en leveren hun eigenaren meerwaarde op. Afgezien van de beoordelingen van de gebruikers garandeert Renault Trucks de betrouwbaarheid van al zijn gebruikte lichte bedrijfsvoertuigen middels een grondige op 200 punten gebaseerde inspectie, om de beste functionaliteit, veiligheid en prestaties te garanderen voor elke verkoop.