Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Zoekfilters

Mijn filters

Alles deselecteren
Renault Trucks
Premium

land

categorie

datum van eerste inschrijving

kilometerstand

merk

model

vermogen van de HP motor

prijs in Euro Exclusief BTW

eur

eur

Bodybuilder

Locatie

km

GEAVANCEERDE FILTERS

Uitrusting

extra remmen

Asposities

bruto voertuiggewicht (t)

hoogte van het chassis

utwp.search.list.dealer.label

emissieniveau

cabine

cabinekleur

aanbieding


RENAULT TRUCKS PREMIUM: ZWARE TRUCK VOOR VEELEISENDE PROFESSIONELE ACTIVITEITEN

De Renault Trucks Premium is er in transporteur- en trekkeruitvoering. Afhankelijk van hun specificaties zijn ze geschikt voor de distributie-, de bouw- en de transportsector, voor lange afstanden. We gaan eens kijken naar ons Renault Trucks Premium-aanbod.

Aangezien de Renault Trucks Premium niet langer in productie is, wilt u wellicht ook wat latere modellen bekijken, zoals het Renault Trucks T- of Renault Trucks C ranges-gamma. Onder onze gebruikte voertuigen bevinden zich veel trucks die inzetbaar zijn in verschillende werkomgevingen.

14 zoekresultaat/-resultaten

Gebruikte Renault Trucks Premium voor het transporteren van zware en logge ladingen

Renault Trucks Premium bestaat in drie uitvoeringen. Het Renault Trucks Premium Road-gamma is geschikt voor langeafstandstransport. Het Renault Trucks Premium Distributiegamma is geschikt voor distributieactiviteiten, terwijl het Renault Trucks Premium Lander-gamma gericht is op de bouwindustrie. Het chassis kan voorzien worden van verschillende uitrustingen. Misschien een grote opbergruimte, een kantelbak of een platform met een laadkraan.

Bovendien kan de Renault Trucks Premium ook dienen als containertruck. Een bulkwagen kan gebruikt worden om levensmiddelen en gevoelige materialen te transporteren. Met het oog op fabrikanten en dealers van auto's, zijn ook autotransporteurs beschikbaar. De mogelijkheden voor onze Renault Trucks Premium-voertuigen zijn dan ook bijzonder divers.

Renault Trucks Premium: een truck die door de jaren heen geëvalueerd is

Onze Renault Trucks Premium is niet alleen zeer veelzijdig, maar blinkt ook uit dankzij het motorvermogen van 250 tot 460 pk - elk gamma meegerekend. Hij kan uitgerust worden met een handgeschakelde of automatische versnellingsbak met 12 of 18 versnellingen, afhankelijk van de uitvoering. De MTMS (maximaal technisch sleepbare massa) bedraagt 44 ton voor de trekkers. De MTM van de transporteurs varieert van 16 tot 32 ton. Asconfiguratie is 6x2 of 4x2.

Van 1996 tot 2014 werd deze truck op veel verschillende manieren uitgerust - zowel wat betreft design als wat betreft technische specificaties. Hieronder staan wat voorbeelden:

  • Installatie van de OptiDriver gerobotiseerde versnellingsbak;
  • Integratie van een selectief katalytisch reductiesysteem (Selective Catalytic Reduction, SCR), compatibel met AdBlue;
  • Aanwezigheid van common rail brandstofinspuiting, etc.

Dan nu de Renault Trucks Premium Distributie: Renault Trucks introduceerde een gamma zware trucks op diesel/elektrische hybride. Deze vielen in de categorie "Hybride trucks".

Hoe vindt u de gebruikte Renault Trucks Premium die u nodig hebt?

De Renault Trucks Premium, zowel in transporteur- als trekkeruitvoering, biedt talloze technische specificaties die gericht zijn op deze specifieke sectoren. Om u te helpen een gebruikte Renault Trucks Premium te kiezen die aan uw eisen voldoet, zorgden wij voor zoekfilters. U kunt een voertuig zoeken op basis van leeftijd, kilometerstand of geografische locatie.

Bepaalde technische specificaties staan ook in deze lijst. Dit geldt voor motortype, cabinetype, chassishoogte of asconfiguratie. De datum van eerste inschrijving, extra remmen en naleving van Euro-normen zijn andere belangrijke criteria die u helpen bij het kiezen van de meest geschikte Renault Trucks Premium. Als onderdeel van het Renault Trucks-aanbod kunnen deze specificaties apart of samen geselecteerd worden.

Voordelen van de aanschaf van een gebruikte Renault Trucks Premium

Sinds 2014 is de productie van de Renault Trucks Premium stopgezet. Het is nog wel mogelijk om er een aan te schaffen via onze markt voor tweedehands voertuigen. Deze efficiënte oplossing is ideaal om geld te besparen en uw investering optimaal te laten renderen. In dat kader omhelst het Renault Trucks-aanbod een gevarieerde selectie aan zware trucks. De voordelen zijn talrijk:

  • Lagere prijzen vergeleken met een nieuw voertuig, voor vergelijkbare voertuigen.
  • Professionele garanties voor een gegarandeerd duurzame investering;
  • Hoogwaardige inspecties om de conditie van iedere truck te beoordelen, etc.

Renault Trucks zorgt voor begeleiding en advies op maat bij de aanschaf van een gebruikte Renault Trucks Premium, of elk ander model. Zo kunnen wij helpen met verzekeringsformaliteiten, of helpen bij het inschatten van het brandstofverbruik. Wat betreft dit laatste punt, een aantal voertuigen is voorzien van geïntegreerde software (OptiDrive-technologie), om het brandstofverbruik in kaart te brengen.