Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Zoekfilters

Mijn filters

Alles deselecteren
Renault Trucks
Magnum

land

categorie

datum van eerste inschrijving

kilometerstand

merk

model

vermogen van de HP motor

prijs in Euro Exclusief BTW

eur

eur

Bodybuilder

Locatie

km

GEAVANCEERDE FILTERS

Uitrusting

extra remmen

Asposities

bruto voertuiggewicht (t)

hoogte van het chassis

utwp.search.list.dealer.label

emissieniveau

cabine

cabinekleur

aanbieding


RENAULT TRUCKS MAGNUM: EEN ICONISCHE TRUCK VOOR LANGEAFSTANDSTRANSPORT

Net als de Renault Trucks Premium is de Renault Trucks Magnum een iconisch gamma van in Frankrijk geproduceerde zware trucks. Ze zijn bijzonder geschikt voor het transporteren van goederen over lange afstanden.

Na de productie van 129.000 Renault Trucks Magnum werd de lijn stopgezet in 2013. Toen kwamen er andere modellen van Renault Trucks, zoals onder meer de Renault Trucks T en Renault Trucks T High.

4 zoekresultaat/-resultaten

Het runnen van een wegtransportbedrijf met een gebruikte Renault Trucks Magnum

Renault Trucks Magnum werd vooral ontworpen om te voldoen aan de behoeften van goederentransporteurs. Deze truck is bijzonder geschikt voor het transporteren van grote volumes over lange afstanden. De truck is beschikbaar als trekker of transporteur.

Er kan een oplegger aan gehangen worden, met opbergruimte of vlakke laadvloer. Deze truck is geschikt voor transportbedrijven die goederen vervoeren. Zo is de Renault Trucks Magnum bijvoorbeeld geschikt voor industriële sectoren, voor importeurs en exporteurs, en voor vrachttransport.

Renault Trucks Magnum: een krachtige truck

Er zijn diverse modellen van de Renault Trucks Magnum, waaronder de Renault Trucks Magnum Integral en Renault Trucks Magnum Legend. Tussen 1990 en 2013 werden drie generaties van dit truckgamma geïntroduceerd. Met het oog op het combineren van een langdurige werking en krachtige prestaties over lange afstanden, blinkt de truck uit op de volgende punten:

  • Drie asconfiguraties: 6x4, 6x2 en 4x2;
  • Een maximaal technisch sleepbare massa (MTMS) van 44 ton;
  • Een maximaal motorvermogen van 520 tot 560 pk;
  • De OptiDriver+ technologie: rijcomfort, geoptimaliseerd brandstofverbruik, etc.

De Renault Trucks Magnum is door de jaren heen ook geëvolueerd qua design. Dit geldt ook voor het dashboard en de grille aan de voorzijde. Voor wat betreft de uitrustingen zijn er talloze opbergruimtes en een opklapbare tafel.

Ongeëvenaard comfort en veiligheid met de Renault Trucks Magnum

De Renault Trucks Magnum is een truck die gemaakt is voor lange afstanden en uitblinkt dankzij veel vernieuwende uitrustingen die door de jaren heen ontwikkeld werden. Zo was het de eerste Franse truck met een vlakke cabinevloer. Dit maakt de cabine gerieflijker voor de chauffeur, als deze wisselt van rijpositie naar rustgedeelte. De frontstuurcabine is geveerd en gescheiden van het motorgedeelte. De modellen die werden geproduceerd vanaf 2008 en later hadden allemaal verhoogde cabines, met een hoogte binnenin van 2 meter.

Qua comfort scoort de Renault Trucks Magnum hoog tijdens het rijden en uitvoeren van manoeuvres met de truck. Het model is achter dan ook voorzien van luchtvering en aan de voorzijde van bladvering. Bovendien kan het uitgerust worden met luchtremmen en een ABS (antiblokkeringssysteem). Deze uitrustingen dragen bij aan een verhoogde veiligheid en controle over het voertuig onder alle omstandigheden.

Kiezen voor een Renault Trucks Magnum

Sinds het einde van de productie in 2013 moet u op de tweedehandsmarkt zijn als u een Renault Trucks Magnum wilt kopen. Renault Trucks heeft in dat kader diverse truckopties beschikbaar. Voordat ze verkocht worden, worden ze stuk voor stuk onderworpen aan een grondige inspectie aan de hand van bijna 200 punten. Onze gebruikte trucks voldoen aan de normen van de fabrikant en bieden de Selection-garantie voor diverse onderdelen van uw zware truck. Naast advies en ondersteuning op maat, zijn de referenties van onze online advertenties gebaseerd op diverse zoekcriteria:

  • Truckcategorie;
  • Motorvermogen;
  • Verkoopprijs;
  • Opbouwtype;
  • Geografische locatie, etc.

Als u zoekt naar uw Renault Trucks Magnum, kunt u uw selectie verfijnen met behulp van filters op basis van de gewenste uitrusting, chassishoogte of uitstootwaardes. Ook is gedetailleerde informatie over de MTM beschikbaar, evenals het cabinetype en mogelijke extra remmen.