Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Zoekfilters

Mijn filters

Alles deselecteren
Renault Trucks
C

land

categorie

datum van eerste inschrijving

kilometerstand

merk

model

vermogen van de HP motor

prijs in Euro Exclusief BTW

eur

eur

Bodybuilder

Locatie

km

GEAVANCEERDE FILTERS

Uitrusting

extra remmen

Asposities

bruto voertuiggewicht (t)

hoogte van het chassis

utwp.search.list.dealer.label

emissieniveau

cabine

cabinekleur

aanbieding


EEN GEBRUIKTE RENAULT TRUCKS C: KWALITEIT TEGEN DE BESTE PRIJS

Op zoek naar een model voor onverhard terrein binnen het Renault Trucks-gamma? De Renault Trucks C staat erom bekend dat hij makkelijk te bedienen is en op alle soorten terrein kan rijden. Daarmee biedt deze truck een oplossing op maat voor bedrijven die veelzijdige taken moeten uitvoeren.

72 zoekresultaat/-resultaten

Eenvoudige bediening: de aantrekkelijkste eigenschap voor een gebruikte Renault Trucks C

Is een makkelijk te bedienen truck uw grootste behoefte bij het kiezen van een voertuig? Dat is het sterkste punt van ons Renault Trucks C-gamma. De Renault Trucks C is geproduceerd met vakkennis en expertise en staat garant voor een uitstekende gebruiksvriendelijkheid, wat inhoudt dat hij met het grootste gemak over bouwterreinen kan rijden. De prestaties van de Renault Trucks C zijn op een bouwterrein net zo hoog als op de openbare weg. Met de korte draairadius, vindt hij overal zijn weg, zelfs tot de meest ingewikkelde toegangen. Met zijn reputatie van de ultieme truck voor toevoer van bouwmaterialen, kunt u met een Renault Trucks C overal uw klanten bevoorraden. De uitzonderlijke wendbaarheid is te danken aan een combinatie van speciale onderdelen en technologieën. Uw chauffeurs zullen vast en zeker blij zijn met het systeem van de motoren met tussendifferentieel en dwarssper, de bodemvrijheid van 312 mm onder de vooras en tot 440 mm onder de brandstoftank, de oploophoek van 24° dankzij de 100% stalen bumper, het handgas voor een constante snelheid en de "Off Road"-modus speciaal voor het optimaliseren van het schakelsysteem.

De ultieme wendbaarheid

Bent u op zoek naar een truck die u zelfs uit de benardste situaties kan redden zonder dat u snelheid hoeft op te bouwen? Dankzij het hydrostatische aandrijfsysteem op de voorwielen is de Renault Trucks C Optitrack extreem wendbaar, zonder in te boeten op de hoogwaardige prestaties op het gebied van brandstofverbruik. Daarover valt niet te twisten. Een aantal transportbedrijven zijn van mening dat het Renault Trucks C-gamma het meest wendbare model van de markt is.

Renault Trucks C: een motor die ontwikkeld is met het oog op brandstofbesparingen

Dit is een van de andere pluspunten van de Renault Trucks C. Sinds 2013 zijn de motoren vernieuwd om te voldoen aan de eisen van de Euro 6-norm. De Renault Trucks C-lijn biedt dezelfde prestaties als voorheen, met als verschil dat het verbruik nu veel lager is. Gezien de huidige context, met de sterk fluctuerende brandstofprijzen, is het investeren in een gebruikt Renault Trucks C-voertuig, met alle brandstofbesparende uitrustingen, een mooie kans. Niet alleen de motor, maar ook andere componenten verklaren de prestaties van de Renault Trucks C op het gebied van brandstofverbruik. Met name het voertuigdesign. Zo hebben de ontwerpers vooral de nadruk gelegd op de aerodynamische eigenschappen van het voertuig. Denk bijvoorbeeld aan vaste dakspoilers, die handmatig of elektronisch verstelbaar zijn, en opklapbare zijspoilers, evenals een voorruit met een helling van 12°, verlengde motorbeschermingen op het chassis en portierverlengstukken. De trapeziumvormige cabine draagt verder bij aan het optimaliseren van de aerodynamische eigenschappen van het voertuig en een zuiniger verbruik. Chauffeurs die weg waren van de Renault Trucks Premium Distribution zullen, bij het omschakelen op een gebruikte Renault Trucks C (de uitvoering van 2,30 m), merken dat de cabine hetzelfde is met wat moderne aanpassingen.

En hoe zit het met comfort?

Zeer wendbaar, gecontroleerd brandstofverbruik...de argumenten voor de Renault Trucks C-lijn zijn overtuigend genoeg om u te doen omschakelen op dit model. Het comfort van het voertuig is mede wat het zo aantrekkelijk maakt. Dit omvat:

  • Een aantal ultramoderne snufjes, met een 7-inch HD aanraakscherm, een uitgebreid audiosysteem met entertainmentmenu, ingebouwd TomTom-navigatiesysteem, Bluetooth-koppeling voor twee smartphones, etc.;
  • Comfortabele leefruimte, met een bed dat zodanig ontwikkeld is dat het net zo comfortabel is als het bed dat de chauffeur thuis heeft, opbergruimtes, een stille elektrische koelkast, etc.;
  • Rijhulpen en hoogwaardige veiligheidssystemen, zoals led-lichten voor een betere zichtbaarheid, een anti-wegrolmodus, mechanische inbraakbeveiligingen voor een verhoogde veiligheid in de cabine, etc.

Gebruikte Renault Trucks C: een betrouwbare gebruikte truck

Naast de prestaties van de Renault Trucks C kan ons Used Trucks-netwerk hulp bieden bij het selecteren van uw voertuig, waarbij we er altijd naar streven om u de beste service te bieden, aangepast aan uw behoeften, en een hoogwaardig voertuig garanderen. Door uw behoeften voortdurend te analyseren, tot aan het moment dat u de sleutels voor uw Renault Trucks C-voertuig (of een ander model) in handen krijgt, en de beste financiële oplossingen voor u te zoeken, staan onze Used Trucks-experts u bij om de juiste beslissing te maken. Informatie, advies, de nieuwste technologieën etc.: onze experts hebben een breed aanbod aan diensten op maat om iedereen bij te staan die een voertuig wil aanschaffen voor hun professionele activiteiten. Net zoals bij de aanschaf van een nieuwe Renault Trucks C model wordt bij onze tweedehands voertuigen een garantie van de fabrikant afgegeven, die eventuele pechverhelpingskosten dekt en een servicelijn beschikbaar stelt die 24 uur per dag bereikbaar is, voor noodgevallen overal in Europa. Door te kiezen voor de aanschaf van een gebruikte Renault Trucks C, kiest u voor volledige gemoedsrust en weet u dat u een verstandige en economische investering hebt gedaan voor uw bedrijf.