Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Zoekfilters

Mijn filters

Alles deselecteren
Bakwagen

land

categorie

datum van eerste inschrijving

kilometerstand

merk

model

vermogen van de HP motor

prijs in Euro Exclusief BTW

eur

eur

Bodybuilder

Locatie

km

GEAVANCEERDE FILTERS

Uitrusting

extra remmen

Asposities

bruto voertuiggewicht (t)

hoogte van het chassis

utwp.search.list.dealer.label

Energy Type

emissieniveau

cabine

cabinekleur

aanbieding


VIND UW RENAULT TRUCKS-BAKWAGEN

Renault Trucks biedt oplossingen op maat, aangepast aan uw activiteiten. Al onze gebruikte Renault Trucks-bakwagens genieten de voordelen van de processen van Used Trucks by Renault Trucks.  Carrosseriestructuur op maat (koelwagen, bestelwagen, truckzeilen, bakwagens, etc.) Gepersonaliseerde cabine (rijschool, standaard, verhuiswagen) Trekhaak. Ze konden ook veewagen, kiepwagen of autotransporter worden. Bekijk ons aanbod op used-renault-trucks.com en ga naar uw dealer.

299 zoekresultaat/-resultaten

Gevarieerd aanbod, 200 controlepunten en een garantie van twee jaar

Het aanbod van gebruikte bakwagens van Renault Trucks is vooral gebaseerd op de series T en D van de fabrikant. Deze is zeer uitgebreid en vooral afgestemd op zakelijke activiteiten in stedelijk en regionaal gebied. Dankzij de talrijke uitvoeringen, vanaf 12 tot 26 ton, vindt u al gauw de gebruikte bakwagen met configuratie die het best past bij uw beroepsactiviteit: gekoeld vervoer, gesloten laadbak uit plaatstaal, zijschotten met dekzeil, bestelbussen… Als uw beroepsactiviteit wat specifieker is, kunnen de specialisten van Used Trucks by Renault Trucks u ondersteunen bij de ombouw van uw gebruikte bakwagen volgens uw wensen, door traliewerkhaaksysteem toe te voegen of door bijvoorbeeld uw voertuig om te bouwen tot vrachtwagen voor dierenvervoer, vrachtauto met open laadbak of een autotransporter. Neem contact op met ons als u meer wilt weten!

Voordat hij wordt aangeboden op de website, ondergaat elke gebruikte bakwagen een nauwgezet onderzoek door de occasionspecialisten van Renault Trucks. Zij onderzoeken en keuren meer dan 200 controlepunten in technisch maar ook esthetisch opzicht. Bovendien hebben zij toegang tot de documentatie van de fabrikant en kunnen zo garanderen wat de herkomst, het bouwjaar en de kilometerstand van elke aangeboden vrachtauto is. Als vervanging van een onderdeel noodzakelijk is, gebruiken onze technici uitsluitend het originele onderdeel en worden de werkprocessen en normen van de fabrikant streng gevolgd. Zulke originele onderdelen zijn ontworpen en goedgekeurd voor de voertuigen van Renault Trucks en zijn dus identiek aan de in nieuwe voertuigen gemonteerde onderdelen. Kortom, hiermee is vrijwel feilloze betrouwbaarheid en robuustheid verzekerd bij de inzet van uw gebruikte vrachtauto.

Als u kiest voor een gebruikte bakwagen van Renault Trucks, profiteert u van een garantie tot wel twee jaar of 240.000 km betreffende:

  •  - de componenten van de aandrijflijn;
  •  - het systeem voor emissienabehandeling;
  •  - de originele onderdelen die door onze dealers zijn gemonteerd.

 

Dezelfde services bij gebruikte voertuigen als bij nieuwe voertuigen

Als u kiest voor Renault Trucks bij uw gebruikte truck, geniet u dezelfde services als worden aangeboden bij de aanschaf van nieuwe voertuigen. Renault Trucks biedt bijvoorbeeld een pechhulpservice aan die 7 dagen per week en 24 uur per dag in 16 talen beschikbaar is. Hiermee bent u overal in Europa verzekerd van assistentie bij pech onderweg. Waar u ook bent en welk type gebruikte vrachtauto u ook gebruikt, wij grijpen dan altijd in om te zorgen dat uw voertuig weer snel de weg op kan.

 

Gebruikte bakwagens die uw productiviteit bevorderen

Gebruikte vrachtwagens van Renault Trucks in de series T en D profiteren van beproefde technische oplossingen en DTI-motorblokken die hun efficiëntie en lage brandstofverbruik ruimschoots hebben bewezen. Standaard beschikken ze over een geautomatiseerde versnellingsbak waarmee u het brandstofverbruik kunt verlagen met 7% in vergelijking met een handgeschakelde bak, terwijl ook het gebruikscomfort voor de chauffeur hiermee sterk verbetert. De series D en T zijn verder zodanig opgezet dat een flink laadvermogen werd verkregen met toch een geringe draaicirkel en een compacte cabine, om in de stad gemakkelijk te kunnen manoeuvreren in zeer beperkt toegankelijke zones.

Aan boord blijkt dat alles in het werk is gesteld om het dagelijks werk van de chauffeur te verlichten. De antislipopstappen en de handgrepen maken het veelvuldig in- en uitstappen van het voertuig gemakkelijker. De in de frontradiatorgrille ingebouwde treden zorgen dat ook de voorruit gemakkelijk toegankelijk is. In de cabine zijn alle dagelijks vereiste bedieningselementen binnen handbereik en de chauffeur beschikt over tal van bergvakken: tussen de stoelen, onder de rechter voorstoel met opklapbare zitting of bovenaan in de dakconsole. Zo kan hij of zij zich puur concentreren op de rit.

Met een gebruikte trekker/bakwagen gecertificeerd door Used Trucks by Renault Trucks werkt u snel, efficiënt en tegen lage kosten uw ritten af in de regio of in stedelijke zones.

 

Wat is een bakwagen?

In tegenstelling tot vrachtwagens bestaande uit een afzonderlijke trekker en oplegger, bestaat een bakwagen uit één enkele, solide eenheid die de motor, het chassis en het vrachtgedeelte integreert. Bakwagens, diepladers en koelwagens zijn verkrijgbaar in verschillende afmetingen en configuraties om aan diverse transportbehoeften te voldoen, en zijn doorgaans kleiner en wendbaarder dan gecombineerde modellen. Gezien hun eenvoudige en stabiele structuur hebben ze een groter laadvermogen en een kleinere draaicirkel om te kunnen manoeuvreren in druk stadsverkeer - ideaal voor korte tot middellange afstanden, voor leveringen in de stad, aan de bouw, enz. Het aanbod bakwagens van Renault Trucks is gebaseerd op onze modellen Renault Trucks T en Renault Trucks D, die verkrijgbaar zijn in gewichtsklassen gaande van 12 tot 26 ton. Onze gebruikte bakwagens zijn voorzien van een geautomatiseerde handgeschakelde versnellingsbak die het brandstofverbruik met 7% kan terugdringen, waardoor het niet verwonderlijk is dat ze bekend staan om hun efficiëntie en comfort.