DE KWALITEITSGARANTIE VAN RENAULT TRUCKS

GECERTIFICEERDE EN GEOPTIMALISEERDE VOERTUIGEN

Elke gebruikte vrachtwagen die door Renault Trucks wordt verkocht is van een duidelijke identificatie voorzien, in het bijzonder op basis van de wagenparkadministratie van de fabrikant, waardoor we de kilometerstand van de teller kunnen garanderen.

Dankzij deze identificatie kunnen wij, wanneer een gebruikt voertuig via een van onze centra wordt verkocht, dit uitrusten met de nieuwste technologieën, voor zover compatibel. Deze nieuwe technologieën worden u aangeboden voor een maximaal profijt van uw truck, maar ook voor het t.z.t. vaststellen van de inruilwaarde ervan.

 

GECERTIFICEERDE EN GEOPTIMALISEERDE VOERTUIGEN
INSPECTIE DOOR PROFESSIONALS

INSPECTIE DOOR PROFESSIONALS

Elke gebruikte vrachtwagen die Renault Trucks verkoopt heeft een volledige inspectie ondergaan op basis van een checklist met 200 controlepunten. Deze inspectie verloopt volgens de standaard procedures van de fabrikant en wordt uitgevoerd door geschoolde en geroutineerde vakmensen: een grondige expertise zodat de robuustheid en prestaties van uw gebruikte voertuig ook op de langere termijn gewaarborgd blijven.

Bovendien worden alle eventuele reparaties en correcties met gecertificeerde originele onderdelen uitgevoerd, volledig conform de technische instructies van de fabrikant zodat risico's worden uitgesloten en er niets aan het toeval wordt overgelaten.

ONZE VERPLICHTINGEN MET BETREKKING TOT USED TRUCKS :

  • Transparantie met betrekking tot dat wat u koopt
  • In goede gebracht volgens de normen van de fabrikant
  • Gebruik van originele onderdelen
  • Voertuigen geactualiseerd met de nieuwste beschikbare technologieën
  • Erkenning van het voertuig door het gehele netwerk
  • 24-uursservice
  • Aflevering voor een efficiënt gebruik vanaf de eerste kilometer
RENAULT TRUCKS INZET

Voor meer informatie over onze activiteiten, onze voertuigen en onze diensten, klikt u op de volgende link: http://www.renault-trucks.nl/